Сир козиний з білою пліснявою типу Камамбер 100г. Ремісничи сири Київщини
- Немає в наявності
- Код: 10056
67 ₴/100 г
- +380 (67) 977-88-67Наталія

Козячий сир з білою пліснявою
Виробник: ф.г. Тетяна
Локація:Київська обл.
французький м'який сир з білою пліснявою. Його назва походить від назви однойменного села, розташованого у департаменті Орн в Нормандії. У процесі дозрівання завдяки грибку Penicillum camemberti покривається характерною білявою пліснявою. Сир має легкий горіховий присмак, є доволі м'яким та більш жирним, ніж брі. Його жирність становить 45%. Період дозрівання — 3 тижні. Камамбер має кремовий колір.Специфіка камамберу полягає у його дуже різкому запаху, який не всім подобається. Але гурмани стверджують, що саме в ньому полягає неповторність камамберу та його оригінальність.
Сьогодні камамбер експортується у багато країн світу, однак виготовляється також і за межами Франції, оскільки сертифікатом про походження захищений з 1992 року лише Camembert de Normandie.
Мінімальне замовлення 300г. Увага сір ваговий, при відрізанні може бути похибка ±50г.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Жирність | 60 % |
Тип молока | Козине |
Смак, додатки | З цвілевою скоринкою |
Вага | 100 г |
Склад | молоко козине незбиране, заквасочна культура, сичужний фермент, penicillium Candidum, geotrichum candidum, сіль. |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | ф.р. коза Джалі |
Ціна за 1 кг | 600 |
- Ціна: 67 ₴/100 г