Ковбаса мацикова сиров'ялена "Домашній мацик"
- Немає в наявності
- Код: 10090
65 ₴/100 г
+380 (98) 562-60-60
Юрій
- +380 (67) 977-88-67Наталія
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості

Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Склад: шинка свинна, нітрітна сіль, перець чорний, часник, гірчиця, цукор, цибуля.
Процес в'ялення не менший за шість місяців.
Мацік (інша назва «Поліське диво», інколи каврук, у Зарічненському районі Рівненської області - богук, у селі Велюнь Дубровицького району "трибух", "трибушок") — сиров'ялена свинина у кендюху, що готувалась лише у деяких районах Полісся. Страва відома у Зарічненському, Дубровицькому, Сарненському, Володимирецькому і Костопільському районах Рівненської області, а також в Маневицькому та Любешівському районах Волині.
Вага палки ковбаси біля 200г
Упаковка вакуум.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Користувацькі характеристики | |
Виробник | Домашній мацик |
Ціна за 1 кг | 650 |
- Ціна: 65 ₴/100 г