27 відгуків
emoji-quarantineІнтернет-магазин тимчасово не працює. Все буде Україна!
вул. Ушинського,19, Київ, Україна
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
+380 (98) 562-60-60
+380 (67) 977-88-67

Ковбаса мацикова з пармезаном сиров'ялена "Домашній мацик"

  • Немає в наявності
  • Код: 10089

70 /100 г

+380 (98) 562-60-60
Юрій
  • +380 (67) 977-88-67
    Наталія
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
Ковбаса мацикова з пармезаном сиров'ялена "Домашній мацик"
Ковбаса мацикова з пармезаном сиров'ялена "Домашній мацик"
70 /100 г
Немає в наявності
+380 (98) 562-60-60
Юрій
  • +380 (67) 977-88-67
    Наталія
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Склад: шинка свинна, сир пармезан, нітрітна сіль, перець чорний, часник, гірчиця, цукор, цибуля.

Процес в'ялення не менший за шість місяців.

Мацік (інша назва «Поліське диво», інколи каврук, у Зарічненському районі Рівненської області - богук, у селі Велюнь Дубровицького району "трибух", "трибушок") — сиров'ялена свинина у кендюху, що готувалась лише у деяких районах Полісся. Страва відома у Зарічненському, Дубровицькому, Сарненському, Володимирецькому і Костопільському районах Рівненської області, а також в Маневицькому та Любешівському районах Волині.

Вага палки ковбаси біля 200г

Упаковка вакуум.

 

Основні
Країна виробникУкраїна
Користувацькі характеристики
ВиробникДомашній мацик
Ціна за 1 кг650
  • Ціна: 70 /100 г

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner