Кошик
4 відгуків
КиївАнтоновича 115, Володимирський ринок
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
+380985626060
+380679778867

Ковбаса мацикова з пармезаном сиров'ялена "Домашній мацик"

  • В наявності
  • Код: 10089

65 грн./100 г

Мінімальна сума замовлення — 350 грн.

+380985626060
Юрій
  • +380679778867
    Наталія
  • Графік роботи
  • Адреса та контакти
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
Ковбаса мацикова з пармезаном сиров'ялена "Домашній мацик"
Ковбаса мацикова з пармезаном сиров'ялена "Домашній мацик"
65 грн./100 г
В наявності
Купити
+380985626060
Юрій
  • +380679778867
    Наталія
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Склад: шинка свинна, сир пармезан, нітрітна сіль, перець чорний, часник, гірчиця, цукор, цибуля.

Процес в'ялення не менший за шість місяців.

Мацік (інша назва «Поліське чудо», інколи каврук, в Зарічненському районі Рівненської області - богук, в селі Велюнь Дубровицького району "трибух", "трибушок") — сиров'ялена свинина у кендюху, що готувалась лише в деяких районах Полісся. Страва відома у Зарічненському, Дубровицькому, Сарненському, Володимирецькому і Костопільському районах Рівненської області, а також в Маневицькому та Любешівському районах Волині.

Вага палки ковбаси біля 200г

Упаковка вакуум.

 

Основні
Виробник  Домашній мацик
Країна виробникУкраїна
Цена за 1 кг650
  • Ціна: 65 грн./100 г